Uderm

Untitled-1

REGINA RENGIS

Regina Rengis… H πολυβραβευμένη Artist ημιμόνιμου μακιγιάζ και extension βλεφαρίδων!
Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει απόλυτα ικανοποιημένες εκπροσώπους του «ωραίου φύλου» που επιβεβαιώνουν καθημερινά την αξία των υπηρεσιών της τόσο στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, όσο και στα extensions βλεφαρίδων.

Η Regina Rengis έχει επενδύσει εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας εκπαιδευτικά ταξίδια σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης, τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα!

Από την κορυφή στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ το ενδιαφέρον της για την γυναικεία ομορφιά την ώθησε να προσεγγίσει την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων με τεράστια επιτυχία.
Σήμερα, το όνομα της είναι συνώνυμο με την άψογη ποιότητα και τα αποτελέσματα στις διάσημες κυρίες και εντυπωσιακές Ελληνίδες μιλάνε από μόνα τους.

Είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματίας extensionist με σπουδές στην Αγγλία, Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία και με συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, που θα σας μυήσει σε όλα τα μυστικά του επαγγέλματος.

Με την Regina Rengis θα γνωρίσετε την ομορφότερη πλευρά του εαυτού σας με τη βοήθεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ και των extensions βλεφαρίδων.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Ο εκτεταμένος χρόνος εκπαίδευσης ήταν απαραίτητος για να εξασφαλιστεί το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης για το οποίο πάντα στόχευε η Regina Rengis. Η ζεστή της προσωπικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια σημαίνει πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε μια συνεδρία μαζί της.
Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, συναντάμε την Regina Rengis να φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ παράλληλα εισήχθη στον τομέα της αισθητικής, σπουδάζοντας επαγγελματικό μακιγιάζ στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου (Freddy Make up Stage).
To 2013 ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στη μέθοδο Long Time Liner για ημιμόνιμο μακιγιάζ στη σχολή Permanent Beauty, ενώ το 2014 παρακολούθησε το «Fashion Make Up Master Class» της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη και Make up Artist, Einat Dan στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Το 2015 συνεχίζοντας στη σχολή Permanent Beauty, παρακολούθησε το τμήμα Star Lashes, η οποία ουσιαστικά την εισήγαγε στον κόσμο των extension βλεφαρίδων. Το ίδιο έτος παρακολούθησε στη Ρώμη το Master Class, Luxury Lashes, «Perfect Line Effect» της Morozova Natalia, για την δημιουργία eyeliner με βλεφαρίδες, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο «Global Lash Summit». Στη συνέχεια επιστρέφει στη Ρώμη και λαμβάνει νέο πτυχίο από την Tatiana Terentyeva για την τεχνική τρίχα-τρίχα με βελόνα και λαβίδα καθώς και για την τεχνική όγκου «Lash to Lash Master Class».  
Έπειτα η Regina Rengis, ταξίδεψε στην Πολωνία για να παρακολουθήσει το σεμινάριο για την τεχνική «Mega Volume Master Class» από την Agnie Slkia Kwiatkobskh. Το επόμενο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με διοργανώτρια την ίδια, η οποία κάλεσε την Francesca Nappi για να διδάξει την τεχνική «Russian Volume».
Aκολούθως ταξίδεψε στην Ιταλία για το Master Class Mega Volume της Alena Stakhovich, στο Λονδίνο για το Private Seminar από την Loreta Jasilionyte και ξανά την Ιταλία για το Master Class της τεχνικής «Crazy Mix» από την εταιρεία Biomoi της Ιαπωνίας, ενώ συνέχισε με το σεμινάριο για την τεχνική Volume από την εταιρεία Velvet Lashes by Daria και το Master Class της Veronica Umaneg από την εταιρεία London Lash.
To εκπαιδευτικό της υπόβαθρο και οι αδιαμφισβήτητες δεξιότητές της, την τοποθέτησαν μεταξύ των κριτών του μοναδικού συνέδριου βλεφαρίδων στην Ελλάδα «Beauty Blossom», ενώ παράλληλα η ίδια παραδίδει μαθήματα τοποθέτησης βλεφαρίδων σε αρχάρια ή και προχωρημένα επίπεδα.

Να σας συστήσουμε την Regina Rengis για να διαπιστώσετε πόσο άρτια καταρτισμένη και πόσο εξαιρετική είναι όχι μόνο στη δουλειά της αλλά και ως εκπαιδεύτρια!

Δρ. Μπανταβάνος Απόστολος

Ο Δρ. Μπανταβάνος Απόστολος είναι Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος με σπουδαία εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός» από όπου αρίστευσε και απέκτησε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Δερματολόγιας – Αφροδισιολογίας, ενώ μάλιστα έλαβε την «Υποτροφία Παπαδέα» μέσω της οποίας συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Πανεπιστημιακή Κλινική του «Denver Colorado Hospital» με έμφαση στην κλινική και αισθητική δερματολογία και στις εφαρμογές Laser.

Σήμερα είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, και της European Academy of Dermatology Venereology, υπηρετεί στο 401 ΓΣΝΑ, από τη θέση του επιμελητή δερματολογικής κλινικής, συμμετέχει ως ερευνητής σε κλινικές μελέτες, με παράλληλη συγγραφική δραστηριότητα, ενώ εφαρμόζει σύγχρονες πρακτικές κλινικής και αισθητικής δερματολογίας σε πρόσωπο και σώμα με έμφαση στην εξατομικευμένη και έγκαιρη διάγνωση και στην λεπτομερή ενημέρωση.

Ντιάνα Γκοντολέσι

Η Ντιάνα Γκοντολέσι είναι μια νέα επαγγελματίας η οποία επιδεικνύει παραγωγικά καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις.

Η Ντιάνα Γκοντολέσι σπούδασε στο ΙΕΚ OMIROS, από όπου και απέκτησε το πτυχίο και την ειδικότητα της στην αισθητική και την κοσμητολογία. Παράλληλα συνεχίζει την ενημέρωση και την εκπαίδευση της σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες πάνω στην αισθητική και την κοσμητολογία.

Το ομαδικό πνεύμα που τη χαρακτηρίζει , συμβάλλει στην παραγωγή ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών και επίλυσης προβλημάτων . Ταυτόχρονα , παρουσιάζει ευελιξία και προσαρμοστικότητα , με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται σε κάθε ξεχωριστή πρόκληση με στοχευμένες λύσεις.

Άρτεμις Θαλασσινού

H Άρτεμις Θαλασσινού είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με εξειδίκευση στην αισθητική και την κοσμητολογία. 

Eίναι υπέρμαχος του healthy skin aging, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην ιατρική αισθητική και έχει μεγάλη εμπειρία στην laser αποτρίχωση καθώς και σε πληθώρα αισθητικών θεραπειών. 

Στη Uderm θα συζητήσει μαζί σας για τυχόν προβληματισμούς σας και θα σας προτείνει τις ιδανικότερες θεραπείες βάσει των αναγκών ή των επιθυμιών σας.

Μαργαρίτα Παπαδοπούλου

Η Παπαδοπούλου Μαργαρίτα είναι αριστούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με πολυετή εμπειρία σε επώνυμα κέντρα αισθητικής και δερματολόγους. Στη Uderm εξειδικεύεται στις θεραπείες σώματος και στην εφαρμογή laser για αποτρίχωση.