Indoor,Shot,Of,Calm,Relaxed,Woman,Has,Fresh,Healthy,Skin,

Το Stress positive eye lift είναι μια ενεργή, μάσκα ψύξης που ενεργοποιεί το δέρμα για να μειώσει τα ορατά σημάδια του άγχους.

Φόρμουλα υψηλής απόδοσης που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση του πρηξίματος και τους μαύρους κύκλους.

Οφέλη

  • Συσφίγγει το δέρμα, συμβάλλοντας δραστικά στη δημιουργία lifting effect
  • Εμφανής αποιδηματική δράση κάτω από τα μάτια
  • Αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την ακεραιότητα του προστατευτικού του φραγμού
  • Φωτίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Αυξάνει την φωτεινότητα του δέρματος, σηκώνει την περιοχή των ματιών

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την θεραπεία. H θεραπεία αυτή μπορεί να επαναλαμβάνεται και 2 φόρες την εβδομάδα .

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

H φωτοθεραπεία με χρήση LED αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς να εκτεθούν τα κύτταρα στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV).
Με την έκθεση τους στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Τοποθετώντας μια μάσκα υψηλής τεχνολογίας στο πρόσωπο, το φωτίζουμε με φως χρώματος – διαφορετικής συχνότητας – ανάλογα με την θεραπεία που έχει ανάγκη το δέρμα καθώς έχει αποδειχτεί ότι έχει ισχυρή αναγεννητική , αντιγηραντική και επουλωτική δράση.

•    Το κόκκινο φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τα “κουρασμένα” δέρματα.

•    Το μπλε φως, καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες , έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.

•    Το ροζ φως, μειώνει τις ρυτίδες και ουλές ακμής, μιας και συνδυάζει το κόκκινο και μπλε τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Το δέρμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, oι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν αποτελέσματα μετά από 3-4 βδομάδες, ανάλογα βεβαία τη θεραπεία που ακολουθούν . Αν πραγματοποιούνται συνεδρίες για αύξηση κολλαγόνου και αντηγήρνασης, τα πρώτα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στις 3-4 εβδομάδες , στις 4 έως 5 εβδομάδες εξασθενούν οι δυσχρωμίες . Η πρώτη βελτίωση που παρατηρείται συχνά , είναι η συρρίκνωση των προκαλούν θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων κι έτσι οι ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, οδηγούνται σε σύσπαση, γεγονός που συσφίγγει το δέρμα. Aυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών, χάρη στους οποίους παράγονται συνεχώς καινούργιες ίνες κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο. πόρων του δέρματος έτσι έχετε ένα πιο λείο δέρμα και αισθάνεστε το μακιγιάζ σας να “στρώνει” καλύτερα.

Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 25 έως 60 λεπτά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος . Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς κάποιο περιορισμό, όπως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας . Δεν υπάρχει κανένας χρόνος αποθεραπείας .