Uderm

Dermal,Filler,Treatments,.hyaluronic,Acid,Injections,For,Specific,Areas.correct,Wrinkles

Τα ενέσιμα Skin boosters, διαθέτουν ενεργά συστατικά και βιταμίνες σε μεγάλη συγκέντρωση στοχεύοντας στογέμισμα των λεπτών γραμμών και επιφανειακών ρυτίδων. Ταυτόχρονα προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση που συμβάλλει στην επαναφορά της ελαστικότητας, της λάμψης και της λείας υφής της επιδερμίδας.

Επιπλέον, προσφέρουν ομοιογένεια καθώς αφομοιώνονται τέλεια από την επιδερμίδα δίνοντας της φυσική όψη.

Η θεραπεία προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, προσφέροντας έτσι εξατομικευμένη θεραπεία. Είναι κατάλληλη για όλες της ηλικίες και τους τύπους επιδερμίδας. Πριν τα 40 για ενίσχυση της λάμψης και βαθιά ενυδάτωση της αφυδατωμένης και ξηρής επιδερμίδας και μετά τα 40 για αντιγήρανση, τόνωση και επαναφορά της ελαστικότητας και της νεότητας του δέρματος. 

Τι είναι τα Skin Boosters;

 Αποτελούν την ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ των killers υαλουρονικού οξέος και την Μεσοθεραπεία. Περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος. Πρόκειται για ένα τύπο υαλουρονικού που εγχύεται μέσα στα κατώτερα στρώματα του χόριου, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας ενώ παράλληλα  διεγείρονται οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που συμβάλλουν στην προαγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επαναφορά του όγκου του δέρματος.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση της πιο λεπτής βελόνας. Ο θεράπων αρχικά σχεδιάζει στο πρόσωπο του ασθενούς τα σημεία στα οποία θα διανείμει το έγχυμα των δραστικών ουσιών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως αντιγηραντική σε λεπτές γραμμές, ως ενυδατική και επουλωτική σε ουλές και ραβδώσεις.

 Skin Booster για αντιγήρανση και διόρθωση ουλών

 Συνδυάζει τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και ορισμένων τύπων ουλών. Επιπλέον δρα προληπτικά στην εμφάνιση νέων ρυτίδων. Το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο, λείο και νεανικό. Το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να στοχεύσει ακόμα και στις περιοχές πάνω από τα χείλη – ρυτίδες καπνιστού – και κάτω από τα μάτια -περιοφλαμικές ρυτίδες. 

 Skin Booster για σύσφιξη προσώπου και λαιμού

 

Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται. Χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης οι ρυτίδες επουλώνονται καθώς το ίδιο το δέρμα ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Ταυτόχρονα η επιδερμίδα ενυδατώνεται, δίνοντάς σας την χαμένη σας λάμψη.

Εκτός από την περιοχή του προσώπου του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών, τα Skin Boostersμπορούν να λειτουργήσουν άριστα στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, την εξάλειψη όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Το αποτέλεσμα είναι ορατά μετά από 5 ή 6 ημέρες, ωστόσο τα δραστικά συστατικά έχουν ήδη αρχίσει να λειτουργούν από το πρώτο εικοσιτετράωρο. Όσο οι μέρες περνούν τα πρώτα σημάδια αναζωογόνησης της επιδερμίδας σας θα είναι ορατά. Το δέρμα σας, σταδιακά θα φαίνεται πιο παχύ και σφριγηλό, ενώ η επιδερμίδα σας θα είναι λεία και ενυδατωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή της θεραπείας η δράση των συστατικών θα έχει ολοκληρωθεί. Το δέρμα σας θα είναι πλούσιο, λαμπερό και νεανικό.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Skin Booster διαρκούν για 9 έως 12 μήνες. Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και μετά το διάστημα αυτό το δέρμα δεν επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση και αυτό γιατί οι καινούριες ίνες που δημιουργήθηκαν με τη θεραπεία, παραμένουν. Εάν, μάλιστα επαναλάβετε τη θεραπεία τα αποτελέσματα θα έχουν εκθετική αύξηση και κάθε φορά θα διαρκούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οδηγίες και Προφυλάξεις

Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς τα ίδια τα υλικά περιέχουν αναισθητική ουσία, τη λιδοκαΐνη. Σε πιο ευαίσθητους οργανισμούς μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα πριν την χορήγηση της θεραπείας.

Κατά το πρώτο 24ωρο ίσως παρατηρηθούν μικροί μώλωπες ή ελαφρύς ερεθισμός στην περιοχή εφαρμογής.

 

ProfhiloCampaign3

Profhilo

Το Profhilo αποτελεί μια θεραπεία υψηλών προδιαγραφών, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος, διεγείροντας έτσι την παραγωγή τεσσάρων ειδών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε την ανάπλαση των ιστών και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Είναι μια μη επεμβατική, ενέσιμη θεραπεία που στοχεύει

  • στην αποκατάσταση της χαλάρωσης στις περιοχές του προσώπου και στο λαιμό,
  • επαναφέρει την ελαστικότητα και την σφριγυλότητα της επιδερμίδας, καθώς και τον χαμένο όγκο του προσώπου
  • πετυχαίνει την λείανση και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων,
  • βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος,
  • παρέχει τέλεια ενυδάτωση στην επιδερμίδα,
  • προσφέρει λάμψη και νεανική όψη,
  • αποκαθιστά τις ουλές από ακμή και εγκαύματα
  • δρα προληπτικά στην εμφάνιση νέων ρυτίδων

Συνήθως, η θεραπεία με Profhilo απευθύνεται σε ασθενείς άνω των 30 ετών, χωρίς αυτό να αποτελεί δεσμευτικό παράγοντα για τις μικρότερες ηλικίες καθώς μπορεί να δράσει και ως προληπτική αντιρυτιδική θεραπεία.

Η εφαρμογή του γίνεται με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας, με την οποία ο θεράπων εγχύει τη φόρμουλα στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και στα χέρια.

Η διαφορά της θεραπείας αυτής σε σχέση με τις άλλες ενέσιμες θεραπείες είναι ότι το Profhilo δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο του δέρματος αλλά έχει την ικανότητα να παράγει εκ νέου όγκο στους ιστούς, λόγω της ιδιότητας του να διαχέεται στους ιστούς του δέρματος.

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία συνήθως απαιτούνται 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1 μήνα για την περιοχή του προσώπου, ενώ για τον λαιμό προτείνουμε 3 συνεδρίες. Η διάρκεια της κάθε θεραπείας υπολογίζεται στα 10 λεπτά.

Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά τη δεύτερη θεραπεία ενώ η εμφάνιση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται σταδιακά μέχρι και την 8η εβδομάδα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων κυμαίνεται από 12 μήνες έως και 2 χρόνια, χαρίζοντάς στο δέρμα σας μια πιο σφριγηλή και νεανική όψη

Οδηγίες και προφυλάξεις

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί ένα ελαφρύ οίδημα στην περιοχή εφαρμογής, το οποίο υποχωρεί εντός 24 ωρών.